Kuinka voin ottaa yhteyttä kumppaniehdokkaaseen?

Jo pelkkä vierailu ehdokkaan profiilissa on hyvä ensiaskel kiinnostuksen ilmaisemiseksi. Suosittelemme kuitenkin rohkeasti ottamaan yhteyttä kiinnostaviin ihmisiin, sillä parhaiten yhteydenottoja saa olemalla aktiivinen. Voit kokeilla esimerkiksi seuraavia yhteydenottotapoja:

  • Lähetä henkilökohtainen viesti - Paras tapa saada yhteydenottoja on lähettää aktiivisesti viestejä. Esittele itsesi  henkilökohtaisesti tälle ehdokkaalle kirjoitetulla persoonallisella viestillä ja kerro jotain itsestäsi. Voit lähettää viestin joko heidän profiilinsa tai Kumppaniehdokkaat-sivusi kautta.

  • Lähetä hymy - Voit lähettää hymyn tervehdyksenä tai kiinnostuksen ilmaisuna. Löydät tämän vaihtoehdon suoraan ehdokkaasi profiilista tai Kumppaniehdokkaat-sivultasi. Voit lähettää hymyjä myös Mitä jos -ehdokkaillesi ja tällöin he siirtyvät automaattisesti kumppaniehdokkaidesi joukkoon.

  • Tykkää profiilimerkinnästä tai kuvasta – tykkää kuvasta tai profiilimerkinnästä napsauttamalla tai napauttamalla yläpeukkupainiketta.

  • Lähetä kuvapyyntö - Tämä lisää sinut heidän kumppaniehdokaslistalleen ja ehdokkaasi saa ilmoituksen pyynnöstä lisätä kuvan profiiliinsa.

Kun teet minkä tahansa näistä toiminnoista, ehdokkaasi saa ilmoituksen ja näkee yhteydenoton Viestit-sivullaan.

Nämä toiminnot ovat näkyvissä ainoastaan lähettäjälle ja vastaanottajalle, eikä niitä voi perua.

Jos poistat ehdokkaasi tai jos ehdokas poistaa sinut tai oman profiilinsa, kaikki yhteydenotot ja viestit häviävät kokonaan.