Kuinka persoonallisuustesti toimii?

Kuinka testi suunniteltiin?

Persoonallisuustestimme luotiin läheisessä yhteistyössä psykologien ja ihmissuhdeasiantuntijoiden kanssa. Se perustuu viiden suuren persoonallisuuspiirteen teoriaan, joka on luotu McRaen ja Costan (1992) kehittämän psykologisen mallin pohjalta.

Mistä osista testi koostuu?

Testi on jaettu osioihin, joissa kysytään kysymyksiä kommunikaatiokyvyistäsi, persoonallisuuspiirteistäsi ja asenteistasi ihmissuhteita kohtaan.

Tuloksesi kootaan yhteen, ne analysoidaan ja niitä vertaillaan muiden jäsenten vastaaviin tuloksiin. Kanssasi yhteensopivat kumppaniehdokkaat valitaan asettamiisi kriteereihin pohjautuen.

Kuinka testi pitäisi tehdä?

Käytä ainakin 25 minuuttia testin tekemiseen. Pohdi vastauksiasi, mutta vastaa mahdollisimman intuitiivisesti ja rehellisesti.

Voinko lopettaa testin ja jatkaa myöhemmin?

Kyllä, klikkaa Tallenna testi ja kirjaudu ulos. Kun kirjaudut seuraavan kerran sisään, palaudut siihen kohtaan mihin testisi jäi. Jos et tee testiäsi loppuun 15 viikon aikana, tiedot poistetaan järjestelmästämme.

Mistä löydän testitulokseni?

Valitse Persoonallisuus-välilehti profiilistasi löytääksesi kuvaukset persoonallisuuspiirteistäsi. Klikatessasi ikoneita löydät tarkemmat kuvaukset piirteistä. Kaavio antaa visuaalisen koonnin tuloksistasi.

Voinko tehdä testin uudelleen?

Jos olet vahvasti sitä mieltä, että persoonallisuustestisi tulokset eivät ole paikkaansapitäviä kohdallasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet juuri tehnyt testin loppuun, suosittelemme, että odotat ensimmäisten kumppaniehdotuksiesi saamista. Voitkin ehkä huomata, että ehdokkaasi ylittävät odotuksesi eikä testin toistaminen ole tarpeen.