Kuinka hallinnoin valokuviani?

Kuvan lisääminen

Navigoi valikon kautta profiilisivullesi ja jos käytät palvelua nettisivuillamme, siirry sieltä kuvagalleriaan. Voit lisätä uuden kuvan laitteeltasi tai ladata kuvia suoraan Facebook-tililtäsi.

Jos käytät palvelua nettisivuillamme, klikkaa kynäikonia rajataksesi tai kääntääksesi kuvaa. Älä unohda tallentaa muutoksia. Jos käytät sovellustamme, seuraa ruudun ohjeita kuvan muokkaamista varten ja klikkaa hyväksyväsi muutokset.

Nettisivuillamme voit myös lisätä kuvaasi kuvatekstin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen täydessä koossa, kirjoita haluamasi teksti sille tarkoitettuun tekstikenttään ja klikkaa "OK".

Huomaathan, että asiakaspalvelumme hyväksyy kaikki palvelussamme julkaistut valokuvat, joten odotathan kärsivällisesti. Kuvien hyväksymiseen menee maksimissaan 48 tuntia ja asiakaspalvelumme myös kääntää tarpeen vaatiessa väärinpäin olevat kuvat jos et ole niitä itse kääntänyt.

Profiilikuvan vaihtaminen

Nettisivuillamme Kuvat-sivullasi klikkaa vihreää ikonia kuvasi vasemmassa yläkulmassa vaihtaaksesi kyseisen kuvan uudeksi profiilikuvaksesi. Sovelluksessamme klikkaa "Set as profile" tai "Valitse profiilikuvaksi" -tekstiä.

Nämä valinnat ovat nähtävillä ainoastaan silloin kun asiakaspalvelumme on tarkistuksessa hyväksynyt kuvasi sopivaksi profiilikuvaksi.

Kuvan poistaminen

Avaa kuva klikkaamalla sitä ja klikkaa roskapönttö-ikonia poistaaksesi kuvan pysyvästi.