Kuinka voin parantaa mahdollisuuksiani saada enemmän yhteydenottoja?

Täytä profiilisi 100% valmiiksi, lisää myös kiinnostuksen kohteesi.

Profiilisi on täysin valmiina huomattavasti kiinnostavampi ja parantaa mahdollisuuksiasi saada yhteydenottoja. Kuvittele itse tilanne, jossa saat kumppaniehdokkaaksesi profiilin, joka on tyhjä. Haluaisitko itse ottaa yhteyttä tähän henkilöön?

Kiinnitä huomiota myös oikeinkirjoitukseen. Vältä pelkkien ISOJEN kirjaimien käyttöä ja nettislangia. Huolellisesti kirjoitettu profiili voi olla vahva viesti siitä, että olet tosissasi kumppaninhaussasi.

Lisää maksimissaan 24 kuvaa galleriaasi.

Ihmiset pitävät kuvista, se on fakta. Pidä huolta siitä, että profiilikuvasi on otettu hyvässä valaistuksessa ja että kasvosi näkyvät siinä selkeästi. Saat 8 kertaa todennäköisemmin viestejä jos sinulla on profiilikuva ladattuna.

Ota yhteyttä kumppaniehdokkaisiisi.

Ehdokkaasi ovat varmasti mielissään, jos teet aloitteen ja otat heihin yhteyttä. Jo pelkästään vierailu kumppaniehdokkaasi profiilissa tai hymyn lähettäminen voi olla hyvä alku, mutta henkilökohtaisen viestin lähettäminen on aina paras yhteydenottotapa.

Älä lannistu, vaikket saisikaan kaikkiin yhteydenottoihisi vastausta. Jotkut jäsenistämme eivät käytä palveluamme joka päivä ja jotkut eivät ole vielä ostaneet Premium-jäsenyyttä.

Ole aktiivinen ja osta Premium-jäsenyys.

Kirjaudu tilillesi päivittäin ja hyödynnä kaikkia Premium-etujamme. Premium-jäsenille ehdotetaan enemmän Premium-käyttäjiä kuin peruskäyttäjiä ja he voivat myös lukea ja lähettää viestejä. Premium-jäsenyyden ostaessasi ehdokkaasi näkevät, että olet tosissasi kumppaninhakusi suhteen.