Löydä kumppanisi deittisovelluksellamme!

Sovelluksemme voi ladata ilmaiseksi Apple App Store tai Google Play -kaupan kautta.

Voit rekisteröityä suoraan sovelluksen kautta syöttämällä sovellukseen osoitteesi, valitsemalla salasanan ja tekemällä persoonallisuustestin. Huomaa, että persoonallisuustesti on tehtävä loppuun sovelluksen kautta jos olet sen sillä aloittanut.

Sovelluksen valikko tarjoaa sinulle yleiskuvan profiilin asetuksista, kumppaniehdotuksistasi ja viesteistä. Pelkästään yhdellä klikkauksella voit lähettää kumppaniehdokkaillesi hymyn tai ladata kuvan profiiliisi.

Push-ilmoitukset antavat sinulle suoraan tiedon kun joku osoittaa kiinnostusta profiiliasi kohtaan ja voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme suoraan sovelluksen kautta.

Sovelluksen kautta tehdyt jäsenyysostot antavat pääsyn Premium-jäsenyysetuihin myös nettisivuillamme. Samaten jäsenyyden osto sivuilla lisää Premium-edut myös sovellukseen.

Sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia voit hallinnoida Apple App Store - tai Google Play -tilisi kautta. Sovelluksen ostot tehdään suoraan Apple App Store tai Google Play -kaupalle, joten myös peruutukset ja irtisanomiset tehdään ensisijaisesti näiden kautta.