Kuinka "Keskustelunavaukset" -toiminto toimii?

Kaipaatko apua keskustelun aloittamiseen? Olet saattanut huomata uudet vinkkimme Viestit-sivullasi tai palveluamme selatessasi. Tiedämme, että keskustelun aloittaminen jonkun aivan uuden ihmisen kanssa voi olla haastavaa.

Haluamme auttaa sinua erottumaan joukosta ja luomaan hyvän ensivaikutelman, joten me loimme listan valmiita kysymyksiä, joilla voit helposti murtaa jään ja saada keskustelun luistamaan.

Löydät tämän vaihtoehdon Kumppaniehdokkaat-sivultasi. Klikkaa sinistä painiketta, valitse kysymys ja lähetä. Vaihtoehtoisesti valitse "Lähetä viesti" ja klikkaa "Inspiroidu".

Älä missaa yhtään tilaisuutta vaan ota kaikki irti joka mahdollisuudesta uusilla keskustelunavauksillamme!